top of page

Wanda Holopainen & Naomi Holopainen Vuoden Huiput 2020-Kilpailun Nousevien Huippujen Listalla

Vuoden Huiput on paitsi palkinnut ja herättänyt keskusteluja myös kerännyt koolle ja arkistoinut Suomessa tapahtuvaa muotoilua ja markkinointiviestintää vuosikymmenten ajan. Huhtikuussa luovan suunnittelun ammattilaiset valitsivat jälleen kotimaisen markkinointiviestinnän ja muotoilun huiput Grafia ryn Vuoden Huiput 2020 -kilpailussa. Grafia nimesi ATAÁn Naomi ja Wanda Holopaisen nousevien huippujen listalle.
“Vuoden Juniorin valinta on kilpailun vaikeimpia tehtäviä ja tästä syystä tuomaristo koostaa vuosittain Nousevat huiput-listan. Listalle pääsy on kunniamaininta työstä, joka on tehnyt vaikutuksen laadukkuudeltaan tai luovuudellaan.” - Ylituomari Jyrki Poutanen

Naomi ja Wanda halusivat kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet ja uskoneet heihin jopa silloin kun heidän oma uskonsa on ollut hauras. Ilman tukiverkoston rakkautta ja tukea he eivät usko että olisivat missä ovat tänä päivänä.


“Joskus on epätoivoinen olo ja silloin kyseenalaistaa sitä, että pystymmekö ATAÁn voimin edistämään yhteiskunnallista muutosta kohti yhdenvertaisuutta. Ystävät ja perhe ovat aina olleet tärkein toivon kipinä sekä tulevat sukupolvet antavat meille syyn jatkaa ", Wanda painottaa.


Paljon kiitoksia Grafialle tästä kunnian osoituksesta ja suuret onnittelut myös muille nouseville huipuille. Tunnustuksen saaminen muiden hämmästyttävien tekijöiden joukossa antaa meille energiaa ja uskoa jatkaa työtämme moninaisuuden, inkluusion ja yhdenvertaisuuden parissa. “Olo on hyvin kiitollinen ja onnellinen,” Naomi toteaa.


Tarinamme jatkuu…


Paljon rakkautta

コメント


bottom of page