top of page

Vaikeat Keskustelut, Kuuntelun Voima, Kaapista Ulos Tuleminen

Uusimmassa Penny for a Thought jaksossa Wanda ja Naomi keskustelevat kuuntelemisen voimasta, vaikeista keskusteluista joissa eri todellisuudet kohtaavat, kaapista ulos tulemisesta sekä kysymyksistä liittyen toisten ihmisten seksuaalisuuteen. Ataan mimmit jakavat jaksossa paljon omia kokemuksia ja esimerkkejä vaikeista keskusteluista, kun eri todellisuudet ja maailmankatsomukset tulevat sama pöydän ääreen.


Tilan antamista omalle ja muiden epätäydellisyydelle

Etninen ja kulttuurinen monimuotoisuus ei voi kukoistaa tilanteissa, joissa emme voi pitää sisällään useita monimutkaisia ​​todellisuuksia samanaikaisesti.

Ihmiset haluavat usein keskustelujen rodusta, identiteetistä ja rakenteellisesta rasismista olevan helppoa. Useasti keskustelut näistä aiheista ovat kuitenkin erittäin henkilökohtaisia ja hyvin tunne pitoisia. Näin ollen, meidän pitäisi hyväksyä arvopohjaisten keskustelujen kompleksisuus. Meidän tulee muistaa antaa tilaa omalle ja muiden epätäydellisyydelle.

Epämiellyttävät keskustelut ovat osa elämää ja erinäisiä näkökulmia ilmaantuu yhtenään. Jos olemma valmiita kuuntelemaan ja oppimaan, luomme tilaa avoimemman kultuurin kehitykselle. Olipa kyseessä yhteisömme, tiimimme tai organisaatiomme.


Kysy itseltäsi, mitä tarvitsisi luodaksemme aikaa ja tilaa organisaatioissamme, tiimissämme, yhteisössämme tai perheessämme vivahteikkaiden ja monimutkaisten keskustelujen eloon herättämiseksi?


Lähteet: Bethany B. Wilkinson. (2021). Monimuotoisuuskuilu – missä hyvät aikomukset kohtaavat todellisen kulttuurisen muutoksen.

Comentarios


bottom of page