top of page
Putte's

YHTEISÖN RAKENTAMINEN & PERHEARVOT

Putte's

Solidaarisuus ja yhteisöllisyys ovat arvoja, joita tarvitsemme globalisoituvassa yhteiskunnassa. Erilaiset perhearvot yhdistetään yhä kapeammin erilaisiin sosiaalisiin konteksteihin. Polarisoituvassa yhteiskunnassa tarve yhteisöllisyydelle ja yhteenkuuluvuudelle lisääntyy jatkuvasti.

 

Putte's Bar & Pizza on Helsingin yksi suosituimmista pizzeria-ravintoloista, joiden avoin ilmapiiri ja perhekeskeisyys ovat ehdottomasti Putte’sin toiminnan ytimessä.


Ataá kehitteli Helsinkiin yhteisöllisyyttä lisäävän “Sunday Dinner” -konseptin. Konseptia luodessa Putte’sin edustamat perhearvot nousivat merkittävään rooliin. Yhteistyössä Ataá ja Putte’s ovat järjestäneet kuukausittaisia tapahtumia, joiden keskiössä ovat olleet arkiset kanssakäymiset eri taustoista tulevien ihmisten välillä. Uskomme näiden kanssakäymisten lisäävän toisten ihmisten ymmärtämistä ja arvostamista ihmisten moninaisuutta kohtaan.

 

< PORTFOLIO

Tila taiteelle ja yhteisöllisyydelle on arvojemme rajoissa kaikille avoin ja olemme saaneet omalta osaltamme olla tukemassa sitä Sunday Dinnerin muodossa yhteistyössä Who is ATAÁ:n Naomin ja Wandan kanssa. Konseptina kuukausittain järjestetty Sunday Dinner on lounge henkinen, rento ja  epävirallinen kokoontuminen. Vieraat tulevat ja menevät omien aikataulujensa mukaan ja näin illan kulku etenee vaihtelevasti. Sunday Dinnerillä pelataan korttia, soitetaan musiikkia, syödään, juodaan ja keskustellaan. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, aina politiikasta arkisiin asioihin saakka. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. 

 

Perhe-arvot ja yhteisöllisyys nousevat isoon rooliin tämän tapahtuman konseptissa ja siitä meille heräsi idea tehdä yhteistyötä ATAA:n kanssa. Meidän arvomme yhdessä heidän kanssaan kohtaavat täysin ja se tekee meidän yhteisestä toiminnasta mielekästä ja tekemisen arvoista. Kiitos Naomi ja Wanda!"

Rakkaudella Putte’s bar & pizza head and staff

bottom of page