top of page

Inklusiivinen brändi filmi ja kuva tuotanto

Markkinoinnissa puhutaan usein erilaisista mittareista – katselukerrat, verkkosivujen kävijä kerrat mainitsematta asiakkaiden sitoutuvuus. Jopa me kävimme vastaavaa keskustelu brändi filmin tuotannon jälkeen. Mietimme kuinka moni tulee sen näkemään ja ketä se koskettaa – hermostuneena siitä, mikä vastaanotto tulee olemaan ja mitä ihmiset sanovat. Päädyimme siihen lopputulokseen, että ettemme halua mitata menestystämme tällä tavalla. Olimme jo Ataáta perustaessamme sitoutuneet siihen, että haluamme toiminnallamme kyseenalaistaa ja muuttaa liiketoimintaympäristön menestyksen mittareita sekä toimintamalleja.


Uhana tuotanto

Matka oli täynnä ylä- ja alamäkiä. Kasvun hetkiä ja monia unettomia öitä. Itsensä kyseenalaistamista sekä itsensä ylittämistä.


Viimeisessä tiimikokouksessamme jakaessamme ajatuksia ja kokemuksia prosessista kuulimme, että joku oli nähnyt äitinsä itkevän ensimmäistä kertaa elämässänsä kun he olivat katsoneet filmin yhdessä. Jotkut olivat löytäneet itsestään uusia puolia tuntiessaan itsensä turvalliseksi tiimin kanssa. Tämä avoimuus ja ilmapiiri loi tilan jossa ihmiset pystyivät olla omia itsejänsä ja laajentamaan omaa käsitystänsä itsestänsä tällä matkalla. Osa totesi, että media ala voi olla heille. Nämä tarinat lämmittivät sydäntä ja vahvisti sen, että tältä menestys näytti ja kuulosti meille – tosielämän juttuja.

Työskentely tämän projektin ääressä lämmitti sydäntä. Työskentely fantastisten luovien henkilöiden ja uskomattomien ihmisten kanssa. Vaan niin monia tunteita ja kokemuksia, jota tulemme kantamaan mukanamme vuosia.Comments


bottom of page