top of page

Entä Jos Videoinstallaatio

Entä jos luomasi vaihtoehtoinen todellisuus muuttaisi muistiasi, todellisuutta? Entä jos nuo tarinat täyttävät etäisyyden luoman tyhjiön? Entä jos luonto paljastaisi esi-isien viisauden, joka on kadonnut rikkinäisissä perhesiteissä? Wanda Holopainen on taide aktivisti, joka työskentelee tarinoiden, dokumentaation, identiteetin ja viestinnän parissa. Taiteensa kautta hän pyrkii kuvittelemaan ja ajattelemaan maailmaamme uudelleen "sellaisena kuin me sen tunnemme". Viime viikolla Kiasma museossa osana UrbFestivaalia hänen ensimmäinen videoinstallaatio näki päivänvalon.


Kiitos Alexandra Mitiku ja Kairos Helsinki luottamuksesta. Kiitos Saban Ramdani ja Sophia Mitiku lämmöstä ja tuesta äänimaiseman kanssa. Alexandra Tiligadi, joka auttoi viimeisen puskun läpi, kun epäluottamus ja epävarmuudet olivat pinnalla. Erityis kiitos myös kaikille, jotka pääsivät paikalle.


Sydän täynnä onnea. Kiitos tästä kokemuksesta sekä kaikista kommenteista ja tuesta. Valmiina siihen, mitä seuraavaksi tulevaisuus tuo tullessaan.

bottom of page